Povijest, Sadašnjost, Budućnost…

O nama

Tijekom više od 75 godina postojanja, kao pravni slijednik GP Osijeka, DP Niskogradja, odnosno GP Gradnja, od 1946.g., Osijek-Koteks d.d. se strukturno prilagođavao novim tržišnim i organizacijskim modelima i zahtjevima. Svoju osnovnu graditeljsku djelatnost je proširio na ekspoloataciju pijeska i šljunka iz rijeke Drave od gornjeg toka do ušća u Dunav.

Svojim višegodišnjim bogatim iskustvom u primjeni moderne tehnologije u svim domenama djelatnosti jedno je od najstarijih građevinskih Društava u Hrvatskoj. Dokaz su tisuće kilometara izgrađenih cesta s pripadajućim objektima i stotine stanova u domeni visokogradnje. Osijek Koteks je danas spreman odgovoriti na sve izazove investitora. Sa svojim poslovnim vizijama naglasak daje izgradnji objekata niskogradnje na bilo kojim terenima i pod bilo kojim uvjetima.

Danas nam stacionirane i mobilne tvornice asfalta i betona omogućuju proizvodnju velikih kapaciteta s visokom kvalitetom transporta. Za izgradnju cesta u svim se fazama izvedbe koristi najsuvremenija mehanizacija – bageri, grederi, buldozeri, kombinirke, utovarivaci, valjci, finišeri… Za izradu elemenata od prenapregnutog betona (kao što su nadvožnjaci, viadukti ili stanovi) društvo raspolaže vlastitim pogonim i kapacitetima. Pogledajte pravila privatnosti »

Tijekom više od 75 godina postojanja, kao pravni sljednik GP Osijeka, DP Niskogradnja, odnosno GP Gradnja, od 1946.g., Osijek-Koteks d.d. se strukturno prilagođavao novim tržišnim i organizacijskim modelima i zahtjevima. Svoju osnovnu graditeljsku djelatnost je proširio na eksploataciju pijeska i šljunka iz rijeke Drave od gornjeg toka do ušća u Dunav. Svojim višegodišnjim bogatim iskustvom u primjeni moderne tehnologije u svim domenama djelatnosti jedno je od najstarijih građevinskih Društava u Hrvatskoj. Dokaz su tisuće kilometara izgrađenih cesta s pripadajućim objektima i stotine stanova u domeni visokogradnje. Osijek Koteks je danas spreman odgovoriti na sve izazove investitora. Sa svojim poslovnim vizijama naglasak daje izgradnji objekata niskogradnje na bilo kojim terenima i pod bilo kojim uvjetima. Danas nam stacionirane i mobilne tvornice asfalta i betona omogućuju proizvodnju velikih kapaciteta s visokom kvalitetom transporta. Za izgradnju cesta u svim se fazama izvedbe koristi najsuvremenija mehanizacija – bageri, grederi, buldožeri, kombinirke, utovarivači, valjci, finišeri… Za izradu elemenata od prenapregnutog betona (kao što su nadvožnjaci, vijadukti ili stanovi) društvo raspolaže vlastitim pogonom i kapacitetima. Pogledajte pravila privatnosti »

Osijek-Koteks d.d. • Šamačka 11, 31000 Osijek • Tel. +385 (0)31 22 77 00 • OIB:44610694500 • uprava@osijek-koteks.hr | Agram banka d.d.

IBAN: HR38 248 10001123001112 SWIFT: KREZHR2X

Osijek-Koteks © 2024 Sva prava pridržana